PIZZERIA TARANTELLA

PIZZERIA TARANTELLA Traditionele Italiaanse specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1556 beoordelingen
22 aug 2019 om 6:07 Eten is altijd goed alleen merken wij de laatste paar keer dat er bij pasta geen broodjes meer bij zitten en vergeten ze de geraspte kaas er bij te doen. Meestal bestel ik stokbrood met kruidenboter en dan krijgen we bij de pasta ook brood.
21 aug 2019 om 16:44 Pizza was koud en erg lange wacht tijd
20 aug 2019 om 22:30 Heerlijk gegeten as usual. Bezorger was de tiramisu vergeten, maar kwam deze binnen 10 minuten brengen :)
20 aug 2019 om 21:23 Heerlijk geschaft, ik bedoel gegeten want dat andere is af geschaft. Het smaakte heerlijk
20 aug 2019 om 21:18 Helaas was de lasagna aangebrand.
20 aug 2019 om 19:37 Tja niet heel goed nog het eten en bezorgtijd rampzalig
19 aug 2019 om 21:28 Het was zoals gewoonlijk weer heerlijk. De bezorgtijden staat op 50 min maar dat komt omdat we een uur daarvoor hadden besteld en we het precies een uur later kregen! Bezorging top dus!
19 aug 2019 om 19:21 de Pizza's waren heel lekker. Alleen was 1 van de vier niet helemaal goed geleverd omdat de ansjovis miste. Maar zonder de ansjovis was de pizza nog steeds lekker :)
17 aug 2019 om 22:53 Op tijd, wel erg lang een uur. Bezorger was oke.
17 aug 2019 om 15:03 Pizza's waren heel lekker alleen lauw. Tevens moesten we er meer dan 1,5 uur op wachten. Dus als dit volgende keer anders kan zullen we zeker nog bestellen want de pizza's waren lekker!!
16 aug 2019 om 20:40 Na anderhalf uur wachten gebeld waar t eten bleef, toen gebeld waar het bleef. Daarna kwam het vrij snel, maar miste ik wat van mijn bestelling en waren de pizza’s koud en taai. Vervolgens opgebeld en mijn klachten aangegeven.
16 aug 2019 om 14:15 Altijd goed