PIZZERIA TARANTELLA WORMERVEER

PIZZERIA TARANTELLA WORMERVEER Traditionele Italiaanse specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2983 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Tarantella Wormerveer. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 12:20 Was allemaal erg slap. Pasta was smaakloos en de pizza was ook zacht en smaakloos
21 jun 2022 om 20:50 Heerlijke pizza's van de echte Italiaan. Superlekker!
20 jun 2022 om 22:50 Voor het eerst lekker gegeten via thuisbezorgd
19 jun 2022 om 21:43 Helaas besteld om 18.30 en gekregen om 20.00.... Toen miste ook nog een pizza....Die vervolgens koud was. Wel jammer want de gerechten zijn heel lekker.
14 jun 2022 om 21:15 Eten was koud. Pasta te gaar en het bestelde stokbrood niet geleverd
12 jun 2022 om 20:40 Lekker eten. Grote portiescen snel bezorgd
11 jun 2022 om 22:41 Goede spaghetti carbonara en een pizza salami smaakte goed!
11 jun 2022 om 14:52 Alhoewel ik 's middags al had besteld lukte het niet om op tijd te bezorgen. Pas 20 minuten na de afgesproken tijd werd er gebeld en duurde het nog eens 20 minuten voordat er werd bezorgd. De calzone was wel warm maar de pizza was lauw. Weinig smaak
10 jun 2022 om 22:58 Ik verlangde naar die oude vertrouwde Calzone. Altijd tongstrelend, sappig en zo lekker van smaak. Ik deed de doos open en vroeg me af welk gecremeerd oud vel ze hadden gebruikt. De smaak.. zelfs die leek vermoord te zijn. Wat een slechte pizza.
9 jun 2022 om 21:52 Letterlijk alleen de straat over en toch geen hete pizza. Pizza zelf was oké, maar echt klein. Blij dat ik geen grote honger had. Wat is er toch veranderd bij Tarantella? Was laatst bij jullie eten en laatste keer. Zonde! Jullie waren de beste!
8 jun 2022 om 13:44 De bodem was nog knapperiger dan mijn gecremeerde oma en ook bezuinigd op het deeg. Dat de graanprijs momenteel hoog is begrijpen we, maar ga dan alsjeblieft kapsalon verkopen. Verder was de pizza zeer bescheiden belegd. Niet voor herhaling vatbaar..
6 jun 2022 om 20:07 Na een teleurstellende vorige bestelling was het vanavond weer als vanouds. Dus warm, op tijd en twee heerlijke Calzone ‘s .