PIZZERIA TARANTELLA WORMERVEER

Recentebeoordeling


3 sterren uit 3077 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Tarantella Wormerveer. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 20:44 Bijna 2 uur gewacht, eten koud en een uur later dan beloofd
18 sep 2022 om 19:08 Slecht. Koud. Slechte kwaliteit pizza. Harde korst. Weinig saus over de pasta
15 sep 2022 om 22:10 Eten kwam precies op de tijd die ik had uitgekozen. Pizza was goed warm en was erg lekker
15 sep 2022 om 21:55 Vlot bezorgd. Eten was warm en lekker!
11 sep 2022 om 15:29 the worst pizza I've ever seen , I will never order from you again
11 sep 2022 om 8:26 Het voorgerecht was voortreffelijk. Lekkere salade met Buffel mozzarella en garnalen en mosselen in een heerlijke saus. Als hoofdgerecht hadden we zwaardvis, die was lekker sappig, smaakvol en het formaat was goed. Boven verwachting!
3 sep 2022 om 9:19 Eerder op de avond ging eerst niet goed. Maar dankzij de goede service van ‘team Tarantella’ en de eigen (vriendelijke) bezorger is het gelukkig weer helemaal goed gekomen. Dank aan het team! Ik heb weer heerlijk gegeten:-)
1 sep 2022 om 20:41 Smaak was prima, maar helaas was het eten niet meer warm.
1 sep 2022 om 20:16 Bijna 2 uur op 3 pizza’s moeten wachten, toen we het eenmaal kregen was het nagenoeg koud. Maar omdat we zo lang moesten wachten toch maar opgegeten.
29 aug 2022 om 21:21 Pizza’s waren koud. Weinig beleg. Dit is absoluut geen pizza zoals die hoort te zijn. Lang moeten wachten.
28 aug 2022 om 20:19 Jammer dat de pizza's elke keer niet warm worden bezorgd.
28 aug 2022 om 18:37 Het was TOP