PIZZERIA TARANTELLA

PIZZERIA TARANTELLA Traditionele Italiaanse specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1616 beoordelingen
20 okt 2019 om 20:54 Heerlijk Spaghetti 4 kazen
20 okt 2019 om 0:12 Weer heerlijk gegeten, ben gek op jullie scampi's in saus. Pasta Quattro Formaggi heeft prima gesmaakt en was nog gloeiend heet. Bezorgd door een hele aardige meneer die zelfs bedankte voor zijn fooi, maak je niet vaak mee.
11 okt 2019 om 21:01 Bijzonder slechte ervaring. Bijna 2 uur na bestellen geleverd. Afgebekt door de bezorger en pizza's waren koud en taai. Tot overmaat van ramp een haar erin. Nabellen levert smoesjes op. We bestellen hier nooit meer.
10 okt 2019 om 20:21 Wat een teleurstelling De doos bevat nog minder karton dan de bodem van de pizza's. Zelden zo'n slechte pizza gehad
7 okt 2019 om 8:18 Pizza's waren koud en smakeloos
6 okt 2019 om 17:10 Bezorging duurde erg lang. Ruim een uur pizza was ook super koud. Slechte service.
5 okt 2019 om 22:41 Ja, wat wil ik nou....de meest perfecte pizza gebracht door.... René...woow.. .het was heerlijk, die perfecte Siciliaanse, Salami worst en mijn pizza, dank Tarantella voor dit heerlijke wonder voor mijn mond ! Tante bachio per tutti, ti amo per siempre...
5 okt 2019 om 21:28 Een kleine 2 uur moeten wachten tot de bijna koude pizza's aankwamen. "2 Bezorgers ziek, omrijden, eigenlijk was De Rijp niet zo handig" Bel dan even of stuur een bericht. Ga hier niet meer bestellen. Belachelijk.
5 okt 2019 om 19:38 Super. Sogar bis an die Rezeption des Ferienparks geliefert. Essen gut und reichlich.
4 okt 2019 om 23:14 Pasta was weer super lekker, zoals altijd. Bezorgtijd was ook niet al te lang.
4 okt 2019 om 18:13 In de foodtracker stond dat het eten al bezorgd was maar we moesten nog ruim een half uur extra wachten voordat de bezorger ook echt aan de deur stond. Het eten was dus koud.
27 sep 2019 om 20:18 Verkeerde pizza werd geleverd